shutterstock_335440124

Ön is azok közé tartozik, aki nem látja egészen pontosan lakótere szépségét vagy nem tudja jól kihasználni a rendelkezésére álló teret? Csak a végeredményt látja, de az oda vezető utat nem? Mi igyekszünk megrendelőink számára megtalálni a megfelelő belsőépítészt, hogy elképzeléseivel, ötleteivel, kivitelezéseivel segítsen azoknak, akik egyedi, különleges légkörben szeretnének élni, dolgozni, és ehhez szükségük van egy olyan partnerre, aki megvalósítja álmaikat. A jó lakberendező vagy belsőépítész nem csupán a szakmai tudását, a design-t adja, de ismeri az aktuális trendeket, anyagokat, innovatív megoldásokat és maximálisan tisztában van a megrendelő igényeivel is.

Lakberendező bevonásakor mi a háttérben maradunk, igyekszünk maximálisan tiszteletben tartani az általa elkészített terveket. Részletes alapossággal beszélünk meg mindent, ha kell más szakipar szakértőivel konzultálunk egy-egy felmerülő probléma esetén. Térben és funkcióban gondolkodunk, kiegészítjük a már meglévőt vagy újrateremtjük a rendelkezésre álló teret.

Feladatkörök: irodák, üzletek, éttermek, házak, lakások belső tereinek tervezése, alaprajzok, 3D látványtervek, arculattervek elkészítése, bútorok és kellékek kiválasztása, egyedi bútortervezés, mérés és költségvetés, árajánlat készítés, kivitelezés ellenőrzése, kliensekkel tárgyalás, szaktanácsadás, üzletkötés.